У російському Бєлгороді пролунали вибухи, є постраждалі

Читать на русском
У російському Бєлгороді, а також Бєлгородському районі сьогодні, 18 грудня, пролунали вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО.
Фото RT

У російському Бєлгороді, а також Бєлгородському районі сьогодні, 18 грудня, пролунали вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО.

Про це він повідомив у Телеграмі губернатор В’ячеслав Гладков.

Уранці 18 грудня в російському місті Бєлгород чули вибухи, над одним із будинків здійнявся стовп диму. За словами Гладкова, над містом працювала ППО, в районі 1 людина загинула, загалом поранення отримали вісім людей.

«Бавовна» у тилу: які інциденти за час війни сталися на авіабазах росії та БілорусіЯкі надзвичайні ситуації відбувалися на російських та білоруських аеродромах та авіабазах за час повномасштабної війни – на інфографіці.

«Над Бєлгородом та Бєлгородським районом спрацювала наша система ППО. Є наслідки на землі», – йдеться в повідомленні.

Пізніше губернатор також додав, що на птахофабриці у Білгородському районі пошкоджено один корпус та кілька машин спецтехніки. Саме тут одна людина загинула та одна постраждала.

Нагадаємо, у двох російських областях, які межують з Україною, оголосили про початок формування загонів територіальної оборони.

Також повідомляли, що у рф створюють інформаційні умови для атаки під «чужим прапором» у Бєлгородській області із метою відновити громадську підтримку війни в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: