У Генштабі розповіли про ситуацію на фронті на 325 добу вторгнення рф

Читать на русском
ЗСУ за добу відбили атаки російської окупаційної армії в районі 14 населених пунктів на Донбасі.
Генштаб ЗСУ

Бійці ЗСУ минулої доби відбили атаки російської окупаційної армії в районі 14 населених пунктів Луганської та Донецької областей.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу.

Ситуація у Соледарі дуже складна, але жодна зі сторін місто не контролює – ЄрмакНаразі ситуація в Соледарі залишається дуже складною, але жодна із сторін місто не контролює.

«Протягом минулої доби підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Площанка, Білогорівка та Червонопопівка Луганської області та Роздолівка, Сіль, Червона Гора, Бахмут, Кліщеївка, Водяне, Кремінна, Перемога, Майорськ, Мар'їнка та Велика Новосілка у Донецьк» , – сказано в повідомленні.

Противник і надалі зосереджує основні зусилля на спробах захоплення Донецької області у межах адміністративного кордону. Продовжує наступати на Бахмутському напрямі.

На Авдіївському напрямі також веде невдалі наступальні дії. Куп'янською та Лиманською — не залишає спроб покращити тактичне становище.

Водночас окупанти завдали 15 авіаційних та 5 ракетних ударів, з них 2 – по цивільній інфраструктурі Костянтинівки Донецької області. Здійснив понад 95 обстрілів із реактивних систем залпового вогню, у тому числі й по Херсону.

Нагадаємо, за словами президента Володимира Зеленського, бій за Бахмут і Соледар триває. У ЗСУ заявили, що росіяни потрапили у пастку в Соледарі, але вони про це ще не знають.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: