У разі збільшення загрози з Білорусі ЗСУ задіє резерви – Наєв

Читать на русском
На випадок збільшення загрози з боку Білорусі у Збройних сил України є військові частини у резерві, які будуть відразу задіяні.
Генштаб ЗСУ

На випадок збільшення загрози з боку Білорусі у Збройних сил України є військові частини у резерві, які будуть відразу задіяні.

Про це повідомив командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Генеральним штабом Збройних сил України передбачено негайне передислокування військових частин, які перебувають у резерві, на загрозливі напрямки.

«На даний час співвідношення підрозділів Збройних сил України, що входять до складу наших угруповань на півночі, до збройних сил російської федерації, які перебувають на території Республіки Білорусь, достатнє для того, щоб виконувати завдання стабілізаційної операції. Саме це ми й робимо. На випадок збільшення загрози у нас є відповідні військові частини у резерві», – зазначив Наєв.

Нагадаємо, раніше глава української розвідки Кирило Буданов заявив, що ймовірність повторного наступу на Україну з території Білорусі залишається низькою.

Водночас існує загроза завдання ракетних ударів ворожими військами з Білорусі, попри те, що останні обстріли здійснювалися переважно з території рф або тимчасово окупованих територій.

Варто зауважити, що ракети, які російські військові запустили сьогодні вранці по Київщині, летіли з північного напрямку балістичною траєкторією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: