Зеленський прибув до Львова та провів нараду щодо безпеки

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський 11 січня прибув до Львова. Свій візит він розпочав із участі у церемонії вшанування пам'яті українських захисників.
president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський 11 січня прибув до Львова. Свій візит він розпочав із участі у церемонії вшанування пам'яті українських захисників. Після цього зібрав нараду.

Про це сам глава держави повідомив у соцмережі.

Воєнні обіцянки Зеленського: що президент має виконати у 2023 роціСлово і діло проаналізувало, які обіцянки у 2023 році має виконати Володимир Зеленський. Серед них – провести саміт миру та посилювати ППО України.

«Розпочав свій візит до Львова з найважливішого – вшанування пам'яті українських воїнів. Слава всім, хто віддав життя за нашу свободу і незалежність нашої держави! Слава Україні!», – написав він.

Зеленський також провів координаційну нараду у Львові.

«Головна тема – безпекова ситуація у північно-західних областях України. Обговорили стан облаштування охорони державного кордону, оперативну обстановку на кордоні з Республікою Білорусь та контрдиверсійні заходи на цих територіях», – розповів президент.

Нагадаємо, 22 грудня Володимир Зеленський приїхав до США, де зустрівся із президентом Джо Байденом та виступив у Конгресі. Про поїздку знала лише невелика група представників Білого дому та інших високопосадовців адміністрації.

Пізніше Зеленський заявив, що готовий здійснювати нові візити за кордон, якщо вони матимуть стратегічне значення для перемоги України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: