Російські окупанти вже готові тікати з Криму – Подоляк

Читать на русском
Подоляк нагадав, що росія схожа на зграю боягузливих падальщиків, які атакують великою кількістю. Програти росії можна, якщо ти один. Але Україна в цьому протистоянні не одна
Михайло ПодолякAP Photo

Україна повинна пройти шлях деокупації своїх територій до самого кінця, оскільки окупанти вже готові втекти з Криму, а як тільки півострів перейде під тотальний вогневий контроль ЗСУ, звідти почнеться повальний драп.

Про це заявив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк в ефірі національного телемарафону.

Подоляк нагадав, що росія схожа на зграю боягузливих падальщиків, які атакують великою кількістю. Програти росії можна, якщо ти один. Але Україна в цьому протистоянні не одна.

Буданов прогнозує «спекотні» бойові дії в Україні у березніКирило Буданов заявив, що навесні Україна планує серйозний наступ. За його словами, найспекотніші бої будуть у березні.

«Якщо ти один, ти можеш програти. А ми ж не одні. І зграя дуже швидко розуміє, що прийшов мисливець, який може дуже ефектно прорідити цю зграю. Тому вони дуже ефектно будуть тікати з Криму» - сказав він.

Подоляк додав, що війна повинна завершитися перемогою України та миром тільки на умовах України, інакше коли-небудь вторгнення рф повториться.

«Не треба, щоб наші діти, які сьогодні сидять у бомбосховищах, через 3-5 років заплатили ще одну ціну. Щоб вони потім вмирали за право держави існувати. Тому ми сьогодні підписали такий контракт - або ми сьогодні доходимо до кінця, і тоді наші діти живуть в Крутій країні, або ми повинні шукати собі інше місце в житті, тому що тоді України не буде... Росія вже готова тікати. Просто вони ще не вийшли зі стану алкогольного сп'яніння тотального. Потім вони вийдуть, подивляться по сторонах і зрозуміють: або ти тікаєш, або ти вмираєш» - резюмував він.

Нагадаємо, генерал Бен Ходжес впевнений, що Україна може звільнити від окупантів Крим до кінця серпня 2023 року, якщо західні партнери продовжать надавати їй допомогу і збережуть санкції проти рф.

Більшість українців підтримує повну деокупацію всіх територій України, зокрема Криму та Донбасу. І прихильників такої позиції за час війни стало більше.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: