На Запоріжжі через обстріли залишаються без світла понад 70 населених пунктів

Читать на русском
У Запорізькій області через ворожі обстріли пошкоджено лінії електропостачання та обладнання.

У Запорізькій області через ворожі обстріли пошкоджено лінії електропостачання та обладнання. Без світла залишаються мешканці 73 населених пунктів.

Про це повідомили у Запорізькій ОВА.

Скільки ще в Україні відключатимуть світло за графіком: відповідь МіненергоГрафіки вимкнення світла в Україні діятимуть до кінця опалювального сезону 2023 року. Енергетики роблять все для того, аби вони були контрольованими.

«На сьогодні, 06 січня, через пошкодження ліній електропостачання, опор та обладнання без електропостачання 23 894 споживачі у 73 населених пунктах Запорізької області. Протягом минулої доби ПАТ «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання 7 268 споживачів», – йдеться в повідомленні.

В ОВА зазначили, що спеціалісти Запорізьких РЕМ усунули пошкодження в електромережах Степногірської ділянки, завдані напередодні ворожими обстрілами, та загоєли 5 950 домогосподарств.

По Оріхівському районному відділенню відновлено енергопостачання 1316 абонентів, знеструмлених раніше внаслідок бойових дій.

А в Запоріжжі усунуто два поодинокі відключення, які були минулого ранку.

По Гуляйпільському районному відділенню через активні бойові дії та відсутність доступу до місць пошкодження електромереж аварійно-відновлювальні роботи вчора не проводилися.

Нагадаємо, війська рф ввечері 3 січня завдали удару по об'єкту інфраструктури в Запоріжжі ракетами С-300.

В «Укренерго» сьогодні повідомляли, що в усіх областях діють ліміти споживання електрики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: