Ракетний удар по Запоріжжю: з'явилися подробиці, є поранений

Читать на русском
Окупанти сьогодні вночі вдарили по Запоріжжю ракетами С-300. Виникла пожежа, зруйновано дві складські будівлі. Вибуховою хвилею пошкоджено п'ятиповерховий житловий будинок та автомобілі.

Окупанти сьогодні вночі вдарили по Запоріжжю ракетами С-300. Через ракетний обстріл пошкоджено 8 багатоповерхових будинків та будівлю дитячого садка.

Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

Росія веде процес підготовки до наступного ракетного обстрілу – розвідкаУ розвідці бачать, що росія веде процес підготовки до наступного ракетного обстрілу – авіація тренується, перелітає з одного аеродрому на інший.

«За попередньою інформацією внаслідок нічного прильоту в одному з районів міста ушкоджено 8 багатоповерхових будинків. В них повилітали вікна та зруйновано балкони. Окрім того, постраждала будівля дитячого садка. Там теж вибито шибки і частково ушкоджено дах. Також відомо про ще одну постраждалу людину. На щастя її життю нічого не загрожує - жінка отримала легкі поранення», – написав Куртєв.

За його словами, поряд з будинками зараз величезна сорокаметрова вирва і стоять понівечені автомобілі.

«Рашистська ракета не влучила в самі багатоповерхівки і всі люди живі. Повна інформація про наслідки атаки на цей час ще встановлюється. Співробітники районної адміністрації працюють на місцях ще з ночі, а комунальники - з самого ранку», – розповів Куртєв.

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у Telegram опублікував фото наслідків нічної атаки росіян. Він уточнив, що ворог бив ракетами С-300.

Нагадаємо, у Запоріжжі вночі пролунали потужні вибухи.

У Генштабі повідомляли, що ЗСУ вразили два пункти дислокації окупантів у Запорізькій області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: