Росія звинувачуватиме Україну в терактах, які планує на Різдво – Верещук

Читать на русском
Війська росії мають намір організувати на православне Різдво теракти в храмах на тимчасово захоплених територіях, аби потім звинуватити в цьому Україну.

Війська росії мають намір організувати на православне Різдво теракти в храмах на тимчасово захоплених територіях, аби потім звинуватити в цьому Україну.

Про це віце-прем'єр-міністр – міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук розповіла в ефірі телемарафону.

«Вони хочуть здійснити теракти у дворах храмів, де будуть великі скупчення людей, та звинуватити у цьому українську владу, українську армію. Ми розуміємо це, тому діємо превентивно. Ми попереджаємо наших людей та пояснюємо небезпеку таких дій з боку ворога. Не вірити жодному слову окупанта, по можливості, утриматися і не йти до храмів там, де обстріли, бо окупант використовуватиме людей як об'єкт терористичних атак», - сказала Верещук.

За її словами, інформацію про наміри російських загарбників вкотре вчинити підлість було отримано з розвідджерел. Віце-прем'єр-міністр закликала українців бути особливо обережними.

Раніше спільнота InformNapalm попередила, що окупанти можуть 6-7 січня влаштувати провокації та підірвати кілька православних храмів у Донецьку та інших окупованих населених пунктах.

Нагадаємо, росія на Різдво в односторонньому порядку оголосила «режим припинення вогню».

Президент Володимир Зеленський заявив, що росія хоче використати Різдво як прикриття, щоб отримати перепочинок на фронті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: