У Київської облпрокуратури з'явився новий керівник

Читать на русском
Керівником Київської обласної прокуратури призначено Максима Крима. Про це йдеться у повідомленні Офісу генерального прокурора у Telegram.

Керівником Київської обласної прокуратури призначено Максима Крима.

Про це йдеться у повідомленні Офісу генерального прокурора у Telegram.

Нового керівника обласної прокуратури вже представили колективу.

Генпрокурор Андрій Костін зазначив, що Максим Крим більше двох років працював заступником прокурора Київської області та має достатній досвід, знання та вольові якості для виконання поставлених завдань. Він назвав його професіоналом, вимогливим як до себе, так і до підлеглих.

Костін заявив, що першочергові завдання для нового керівника прокуратури та пріоритетні напрямки – документування та розслідування воєнних злочинів росії.

Які кадрові ротації відбулися у владі протягом рокуЦього року змінилося кілька міністрів в уряді Шмигаля, було звільнено керівників СБУ, Нацбанку та Офісу генпрокурора.

Максим Крим закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює із 2010 року. Зокрема, новий керівник Київської облпрокуратури працював на посадах усіх рівнів: від слідчого до першого заступника керівника САП у військовій та оборонній сфері Центрального регіону. Із листопада 2020 року обіймав посаду заступника керівника Київської облпрокуратури.

Зазначимо, що Максим Крим представляв бік звинувачення у справі проти президента Віктора Януковича.

Раніше Олександра Клименка було офіційно призначено керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Нагадаємо, народного депутата від «Голосу» Рустема Умєрова було призначено головою Фонду державного майна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: