Внаслідок ворожих атак минулої доби отримали поранення 50 українців

Читать на русском
Упродовж минулої доби, 31 грудня, в Україні через збройну агресію російської федерації загинули двоє людей, ще 50 дістали поранення.
Укрінформ

Упродовж минулої доби, 31 грудня, в Україні через збройну агресію російської федерації загинули двоє людей, ще 50 дістали поранення.

Про це повідомив у Telegram заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

Зокрема, за даними військових адміністрацій, у Дніпропетровській області поранено одну людину, у Донецькій області – одна людина дістала поранення, у Запорізькій області – п’ятеро поранених.

Тоді як у Миколаївській області відомо про шістьох поранених, у Харківській області – одна людина дістала поранення, у Херсонській області загинула одна людина, ще четверо дістали поранення, у Хмельницькій області – десятеро поранених. Водночас у Києві вчора одна людина загинула, ще 22 поранених.

Нагадаємо, у лікарні померла 22-річна дівчина, яка постраждала внаслідок російських ракетних ударів по Хмельницькому 31 грудня.

Додамо, під час масованого удару росіян по цивільних об’єктах України 31 грудня було знищено 12 ракет. Сили і засоби протиповітряної оборони збили 6 цілей в межах Київської, 5 – Житомирської та 1 – Хмельницької областей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: