ЗСУ відбили атаки ворога біля 14 населених пунктів – Генштаб

Читать на русском
Війська росії продовжують продовжувати наступальні дії на Лиманському та Бахмутському напрямках.

Війська рф продовжують наступальні дії на Лиманському та Бахмутському напрямах і намагаються покращити тактичне становище на Куп'янському та Авдіївському.

Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ вранці 31 грудня.

Загроза нового масштабного наступу росії: що відомоЧи можливий новий масштабний наступ росії у 2023 році, що говорять про його підготовку – на інфографіці.

ЗСУ відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка, Невське, Червонопопівка та Білогорівка Луганської області та Соледар, Білогорівка, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Нью-Йорк, Красногорівка, Кам'янка, Авдіївка та області.

«За минулу добу противник завдав 5 ракетних та 29 авіаційних ударів. 26 авіаударів ворога припало по цивільній інфраструктурі. Зокрема, окупанти застосували 10 БПЛА Шахед-136, але всі вони були збиті. Крім того, противник здійснив 80 обстрілів із реактивних систем залпового вогню, постраждали і мирні населені пункти», - йдеться у ранковому зведенні.

На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійським та мінометним обстрілам зазнали райони населених пунктів Орликівка, Семенівка, Залізний Міст, Буда-Вороб'ївська Чернігівської області; Ходине, Атинське, Запсілля, Велика Рибиця, Покровка, Рясне, Попівка на Сумщині, а також Глибоке, Мореховець, Зелене, Тернова, Стариця, Гатище, Вовчанськ, Бочкове, Нестерне, Вільховатка, Чавунівка та Зарубинка Харківської області.

На Куп'янському напрямку обстріляно райони населених пунктів Кам'янка, Новомлинськ, Дворічна, Ольшана, Куп'янськ, Орлянка, Курилівка, Котлярівка та Табаївка Харківської області та Новоселівське та Стельмахівка – Луганської.

На Лиманському напрямку під вогневий вплив окупантів потрапили Майданчик, Невське та Діброва Луганської області, а також Червонопопівка, Ямполівка та Торське Донецької області.

На Бахмутському напрямку противник здійснив обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Спірне, Берестове, Білогорівка, Соледар, Бахмутське, Підгородне, Ягідне, Бахмут, Костянтинівка, Кліщіївка, Андріївка, Нью-Йорк на Донеччині.

На Авдіївському напрямку вогневу поразку зазнали Веселе, Авдіївка, Невельське, Красногорівка, Георгіївка, Мар'їнка та Новомихайлівка.

На Новопавлівському напрямку противник обстріляв Вугледар, Пречистівку, Золоту Ниву, Велику Новосілку та Времівку Донецької області.

На Запорізькому напрямку ворожий вогонь зафіксований у районах населених пунктів Темування, Полтавка, Гуляйполе, Дорожнянка, Мала Токмачка, Новоданилівка, Новоандріївка, Малі Щербаки, Степове, Кам'янське та Степногірськ на Запоріжжі та Нікополі та Приміському Дніпропетровської області.

На Херсонському напрямку противник продовжує мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів уздовж правого берега річки Дніпро. Зокрема, постраждала громадянська інфраструктура Качкарівки, Придніпровського, Антонівки та Херсона.

Нагадаємо, ЗСУ вибили окупантів із Новоселівського на Луганщині.

Втрати армії росії перевищили 105 тисяч.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: