У Волгоградській області рф впали уламки крилатої ракети – ЗМІ

Читать на русском
В Руднянському районі Волгоградської області вчора, 29 грудня, впали уламки, схожі на російську крилату ракету.
Укрінформ

В Руднянському районі Волгоградської області вчора, 29 грудня, впали уламки, схожі на російську крилату ракету.

Про це повідомляє місцеве видання «V1.RU новости Волгограда».

«Непізнані літаючі, імовірно, військові об'єкти впали в Руднянському районі Волгоградської області. Величезні сірі уламки виявили жителі Ільменського сільського поселення приблизно за 20 кілометрів від села», – йдеться в повідомленні.

Місцева влада заявила, що на місці падіння працюють поліція та військові, постраждалих немає. Візуально уламки нагадують частини крилатої ракети великої дальності із сімейства Х-101/Х-102 – AS-23 KODIAK. За інформацією журналістів, інцидент стався вчора, 29 грудня, в першій половині дня. У той час росія ракетами масово атакувала Україну.

Ракетні обстріли: порівняння шести останніх масованих атак росіїПорівняння шести останніх масованих атак hосії – на інфографіці. Зазначимо, з кінця листопада росія стала випускати менше ракет за один раз.

У Міноборони рф наразі не коментують інцидент. Варто зауважити, що дістається росіянам від своїх же не вперше, уламки ракет зовсім недавно знаходили в Єланському та Руднянському районах Волгоградської області.

Нагадаємо, росія 29 грудня здійснила ще одну масовану ракетну атаку на Україну. Було випущено 69 ракет, сили ППО знищили 54 ракети. Того ж дня у проміжку з 10 до 11 ранку на територію Білорусі впала ракета. Інформації щодо постраждалих немає.

Міністерство закордонних справ Білорусі викликало українського посла Ігоря Кизима через падіння ракети на території країни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: