На Дніпропетровщині та Запоріжжі пролунали вибухи

Читать на русском
Ввечері 29 грудня на території Дніпропетровської області пролунали вибухи. Також їх чули мешканці Запорізької області.
Ілюстративне фотоФото – Getty Images

Ввечері у четвер, 29 грудня, російські окупанти знову атакували територію України. Зокрема, вибухи пролунали у Дніпропетровській області.

Про це повідомив глава Нікопольської ОВА Євген Євтушенко у Telegram.

За його словами, у регіоні працює протиповітряна оборона. Ймовірно, ворог запустив ударні безпілотники, тому інформацію щодо них необхідно передавати у спеціальний чат-бот.

Ракетні обстріли: порівняння шести останніх масованих атак росіїПорівняння шести останніх масованих атак hосії – на інфографіці. Зазначимо, з кінця листопада росія стала випускати менше ракет за один раз.

Також про звуки вибухів у місцевих пабліках повідомили жителі Запорізької області. Однак представники влади та військові ще не надали офіційної інформації стосовно ворожих ударів.

Пізніше збиття дронів в обох областях підтвердили у повітряному командуванні «Схід». Знищили 9 БПЛА типу Шахед та 1 Марлін у Дніпропетровській та Запорізькій областях.

Нагадаємо, росія влаштувала чергову ракетну атаку по Україні. В ОПУ повідомили, що всього вранці росіяни запустили по Україні понад 120 ракет.

Внаслідок ракетного удару по Києву вранці 29 грудня пошкоджено два приватні будинки в Дарницькому районі та промислове підприємство у Голосіївському районі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: