Україна повернула тіла ще 42 загиблих захисників

Читать на русском
Сьогодні відбулася чергова передача тіл загиблих військових. Загалом за час війни Україні повернула вже понад 800 тіл убитих воїнів.

Сьогодні відбулася чергова передача тіл загиблих військових. Загалом за час війни Україні повернула вже понад 800 тіл убитих воїнів.

Про це у Telegram повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Стало відомо, скільки військових Україна повернула з російського полону за час війниЗа час повномасштабного вторгнення з російського полону вдалося звільнити 1319 українських військових.

«Офіс Уповноваженого за зниклими безвісти разом із силовими структурами продовжують повертати додому Героїв, які віддали своє життя за Україну. Сьогодні відбулася чергова передача тіл – доставили 42 загиблих», - йдеться у повідомленні.

Загалом за час війни вдалося повернути додому тіла 869 захисників.

«Щодня не припиняється робота з обміну. Незважаючи на те, що процес переговорів складний і тривалий, намагаємось його прискорити. Розуміємо кожну сім'ю, яка чекає на повернення та пошану захисників. Повернем усіх», – зазначив Уповноважений зниклим безвісти Олег Котенко.

Нагадаємо, 1 грудня Україна повернула із російського полону ще 50 військових. 14 грудня було звільнено 64 українських військових та громадянина США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: