«Пункти незламності» можна буде шукати за допомогою бота в Telegram

Читать на русском
В Україні запустили у Телеграмі спеціального бота-помічника для пошуку Пунктів Незламності.

В Україні запустили спеціального бота-помічника для пошуку «Пунктів Незламності», де можна зігрітися або отримати доступ до електрики.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у Telegram.

Росіяни обстрілюють «пункти незламності» на Донеччині – ОВАВійська рф завдають ударів по «пунктах незламності» в Донецькій області, де люди можуть зігрітися і отримати доступ до електроенергії.

«Україна готується до будь-яких подальших сценаріїв. Для того, щоб люди могли отримати зв'язок, підзарядити гаджети, зігрітися, ми запустили мережу Пунктів Незламності. А щоб було швидше та зручніше їх знайти, розробили та запустили спеціальний бот-помічник - @nezlamnistbot», – написав він.

За його словами, бот може надати громадянам інформацію про роботу Пунктів, їх адреси та послуги, які там можна отримати.

«Важливо! Адреси Пунктів Незламності в населених пунктах, розташованих поряд з лінією бойових дій, не розголошуються з міркувань безпеки. Йдеться про Донецьку, Запорізьку, Харківську та Херсонську області. Інформацію про місцезнаходження Пунктів Незламності в цих регіонах можете дізнатися у місцевих органах влади», – наголосив Тимошенко.

Він запевнив, що інформація в роботі щодня оновлюється.

Нагадаємо, станом на 2 грудня по Україні було розгорнуто 5248 пунктів незламності, якими скористалися 100 тисяч осіб.

Раніше в ОПУ показали, як виглядають такі пункти у різних містах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: