Кількість «Пунктів незламності» зросте найближчим часом

Читать на русском
В Україні на сьогоднішній день вже працює понад 5 тисяч Пунктів незламності. У планах найближчим часом збільшити їх кількість.

В Україні на сьогоднішній день вже працює понад 5 тисяч «Пунктів незламності». У планах найближчим часом збільшити їх кількість утричі.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду у вівторок, 20 грудня.

«Пункти незламності» можна буде шукати за допомогою бота в TelegramВ Україні запустили у Телеграмі спеціального бота-помічника для пошуку Пунктів Незламності.

«У цих надскладних умовах «Пункти незламності» справді стають порятунком для сотень тисяч українців. Уряд визначив єдині стандарти їхньої роботи по всій Україні. Люди мають доступ до однакового набору послуг. Це тепло, зв'язок, доступ до води та електроенергії. Наразі вже працює понад 5 тисяч «Пунктів незламності». У наших планах найближчим часом збільшити їхню кількість утричі», – розповів він.

Він зазначив, що для цього сьогодні уряд ухвалить рішення про створення Координаційного штабу під головуванням віцепрем'єр-міністра Олександра Кубракова, який опікуватиметься розгортанням мережі «Пунктів незламності».

За даними заступника голови ОПУ Кирила Тимошенко, зараз розгорнуто 5 521 «Пункт незламності».

Нагадаємо, сьогодні Шмигаль повідомляв, що російські окупанти робитимуть все, щоб до Нового року залишити українців без світла.

Наразі в енергосистемі України працює 8 блоків атомних станцій та 10 теплових станцій. Але цього недостатньо, дефіцит через руйнування суттєвий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: