НАБУ і САП посприяли передачі майже $700 тисяч на потреби армії

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку домоглися передачі ще майже 700 тисяч доларів на потреби Сил оборони України.

За сприяння Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Національного антикорупційного бюро на потреби оборони України передано понад 684 тисячі доларів зі справи про корупцію на митниці.

Про це повідомляє прес-служба САП.

«За сприяння САП та НАБУ на потреби оборони України передано понад 684 тисячі доларів, які були арештовані в рамках розслідування кримінального провадження щодо корупційних дій працівників митниці. Так, за рішенням прокурора САП з арештованих у ході кримінального провадження грошових коштів знято арешт та у подальшому вказані кошти передані на рахунок НБУ відкритий в рамках глобальної ініціативи президента України Володимира Зеленського (United24) для потреб оборони України», – підкреслили в прокуратурі.

Загалом на потребу українських військових передано понад 1,227 млрд грн застав та арештованих активів у справах САП та НАБУ.

Нагадаємо, НАБУ і САП допомогли перерахувати ще 113 млн грн на потреби армії. Раніше 6 млн доларів зі справи колишнього міністра екології Миколи Злочевського перерахували на потреби армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: