НАБУ і САП допомогли перерахувати ще 113 млн грн на потреби армії

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку разом з Нацагентством перерахували на потреби українських військовослужбовців майже 114 млн грн.

НАБУ, САП і Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) передали на потреби Збройних сил України 113,7 млн грн, заарештованих у справі одеського бізнесмена Вадима Альпперіна.

Про це повідомляє прес-служба САП.

«Завдяки спільній роботі САП, НАБУ, Державної казначейської служби України та АРМА на потреби ЗСУ передано ще 113,7 млн грн. Ці кошти були арештовані в рамках розслідування двох кримінальних проваджень щодо корупції на митниці, яке здійснюють детективи НАБУ. Одна з цих справ вже скерована до ВАКС для розгляду по суті», – інформує прокуратура.

У повідомленні не вказується прізвище бізнесмена, проте, за даними «Слово і діло», йдеться про Альперіна.

Як додали у САП, Вищий антикорупційний суд розглянув і задовольнив клопотання детективів НАБУ та прокурора САП про арешт та передачу 113,7 млн грн в управління АРМА, що й дало можливість придбати пакет цінних паперів.

Нагадаємо, ВАКС передав в управління АРМА понад 113 млн грн зі справи Альперіна. Раніше антикорупційний суд призначив повторне підготовче засідання у справі одеського бізнесмена.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: