Влада Києва розповіла, чи скасують комендантську годину на Новий рік

Читать на русском
У столиці не скасовуватимуть комендантську годину під час святкування Нового року, жодних масових великих заходів у місті не буде.

У столиці не скасовуватимуть комендантську годину під час святкування Нового року, жодних масових великих заходів у місті не буде.

Про це йдеться у заяві заступника київського міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Бондаренка в ефірі телеканалу «Київ».

«Путін-викрадач Різдва»: в яких облцентрах України встановлять ялинку, а в яких – ніНовий рік-2023. У яких обласних центрах встановлять новорічну ялинку, а в яких – ні, докладніше на інфографіці.

За його словами, гірлянду на ялинці на Софійській площі точно включатимуть на Новий рік та на Різдво, а також намагатимуться й вечорами, «аби кияни могли відчути елемент свята».

«Швидше за все, режим комендантської години діятиме і на Новий рік. Тому жодних великих святкувань у столиці Нового року та Різдва не буде. Привезти дитину до ялинки, подивитися, дотримуватися правил безпеки – так. Не підсвічуватиметься ялинка під час повітряної тривоги», – заявив Бондаренко.

Нагадаємо, у День Святого Миколая, 19 грудня, у столиці запалили вогні на головній ялинці на Софійській площі. Цього року вона має назву «Ялинка незламності».

Також стало відомо, чи будуть вихідні на свята.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: