На Київщині до вечора може покращитися ситуація зі світлом у 3 районах – ОВА

Читать на русском
До вечора 20 грудня покращиться ситуація зі світлом у Броварському, Бориспільському та Обухівському районах на Київщині.

До вечора 20 грудня покращиться ситуація зі світлом у Броварському, Бориспільському та Обухівському районах на Київщині. Якщо це станеться, без електропостачання в області залишиться менше 50% споживачів.

Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба в ефірі телемарафону у вівторок, 20 грудня.

Коли скасують відключення світла в Україні: гендиректор YASNO дав прогнозУкраїнці мають бути готовими, що відключення електроенергії будуть усю зиму та як мінімум до березня.

«Ситуація у регіоні дуже складна. Київська область за тиждень витримала три потужні масовані атаки...Наразі ситуація вирівнюється. Надвечір ми очікуємо хороших новин про ситуацію на Броварському напрямку, Бориспільському районі та Обухівському районі», – розповів Кулеба.

За його словами, триватимуть ремонтні роботи у частині Фастівського району, Бучанському районі та у Вишгородському районі.

«До вечора ми прогнозуємо покращення ситуації одразу за трьома напрямками, якщо це відбудеться, то менше 50% відключень буде в області», – зазначив Кулеба.

Нагадаємо, сьогодні вдень повідомлялося, що без світла 80% Київської області.

В Україні зберігається значний дефіцит потужності в енергосистемі. Укренерго знову застосувало аварійні відключення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: