Стало відомо, скільки кандидатів претендують на посаду директора НАБУ

Читать на русском
Закінчився прийом документів на участь у конкурсі на посаду директора Національного антикорупційного бюро України. Усього 78 заявників.

Комісія із проведення конкурсу на посаду директора Національного антикорупційного бюро України завершила прийом документів від потенційних кандидатів.

Про це стало відомо у середу, 21 грудня.

Як Україна виконує рекомендації для членства в ЄСЯк Україна виконує сім вимог, необхідних для вступу до Європейського союзу, – на інфографіці.

«Вчора опівночі, 20 грудня, закінчився прийом документів для участі у конкурсі на посаду директора Національного антикорупційного бюро України. Загалом комісія отримала документи 78 заявників», – йдеться у повідомленні.

Згідно з регламентом проведення конкурсу комісія публікує прізвища, імена та по батькові осіб, які подали документи, а також кількість отриманих файлів від кожного заявника.

У списку претендентів на посаду директора НАБУ є колишній заступник попереднього директора НАБУ Анатолій Новак, керівник Департаменту війни Офісу генпрокурора Юрій Білоусов, екс-начальник управління спецрозслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк та інші.

Нагадаємо, у квітні 2022 року попереднього директора НАБУ Артема Ситника було звільнено у зв'язку із закінченням терміну повноважень. Ситник очолював відомство з квітня 2015 року.

За тиждень було призначено виконувача обов'язків директора НАБУ. Ним став перший заступник Ситника – Гізо Углава.

16 листопада Комісія оголосила старт конкурсу на посаду директора НАБУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: