Артема Ситника призначили заступником голови НАЗК

Читать на русском
До Національного агентства призначили одним із заступників очільника відомства колишнього керівника антикорупційного бюро.
Артем Ситникфото: «Слово і діло»

Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Новіков призначив своїм заступником колишнього директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

«12 травня голова НАЗК Олександр Новіков призначив своїм заступником Артема Ситника. У НАЗК він відповідатиме за такі напрями: координація взаємодії з правоохоронними органами та органами прокуратури, у тому числі забезпечення розгляду обґрунтованих висновків про злочини, виявлення активів осіб, причетних до військової агресії проти України; запобігання та врегулювання конфлікту інтересів; моніторинг та контроль за виконанням актів законодавства з питань етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів», – інформує відомство.

У НАЗК також додали, що Артем Ситник також виконуватиме обов'язки голови в разі відсутності останнього. Олександр Стародубцев, який обіймав вказану посаду раніше, продовжить працювати в команді команд НАЗК на посаді заступника керівника апарату.

Нагадаємо, народна депутатка від фракції «Слуга народу» Юлія Гришина заявила, що директора НАБУ Артема Ситника звільнили з посади. Пізніше з'ясувалося, що обов'язки очільника Національного бюро виконує перший заступник директора Гізо Углава.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: