Комісія оголосила старт конкурсу на директора НАБУ

Читать на русском
Конкурсна комісія заявила про старт збору документів кандидатів на посаду очільника антикорупційного відомства.

Конкурсна комісія оголосила про старт відбору кандидатур на посаду директора Національного антикорупційного бюро.

Відповідне повідомлення оприлюднене в газеті Кабінету міністрів України «Урядовий кур'єр», передає «Слово і діло».

«Комісія з проведення конкурсу на зайняття посади директора НАБУ (далі — Конкурсна комісія) відповідно до статті 7 Закону України «Про НАБУ» та свого рішення (протокол засідання комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора НАБУ від 14 листопада 2022 № 6) оголошує конкурс на зайняття посади директора НАБУ», – йдеться в оголошенні.

Збір документів розпочався з дня публікації цього оголошення, тобто, відсьогодні 16 листопада і протягом 21 дня (до 7 грудня). Відповідно до закону, директором НАБУ може бути громадянин України, який: має вищу юридичну освіту (спеціаліст або магістр); має стаж роботи в галузі права не менше 10 років; має досвід роботи на керівних посадах у державних органах, установах, організаціях, у тому числі за кордоном, або в міжнародних організаціях не менше 5 років; володіє державною мовою; має високі ділові та моральні якості; відповідний освітній і професійний рівень; за станом здоров'я спроможний виконувати відповідні службові обов'язки.

Нагадаємо, у липні комісія затвердила переможця конкурсу на посаду керівника САП. Раніше президент Володимир Зеленський назвав строки оголошення конкурсу на голову НАБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: