Ракетний удар по Кривому Рогу: в ОВА розповіли про масштаби руйнувань

Читать на русском
У Кривому Розі внаслідок російських атак пошкоджені десятки будинків, а також 3 школи та лікувальний заклад. Крім того, загинули 4 людини.
Кривий РігФото – t.me/vilkul

У Кривому Розі внаслідок російських ракетних обстрілів пошкоджено 43 будинки, 3 школи та лікувальний заклад.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у Telegram.

Відомо, що російські окупанти атаками вбили 4 людини. Серед них була півторарічна дитина.

Порівняння масованих ракетних обстрілів росії у жовтні-грудніПорівняння масованих ракетних обстрілів росії у жовтні-грудні – на інфографіці. Масштабні атаки відбуваються кожен тиждень-два.

«Військова адміністрація міста задіяла 13 бригад, які працювали над ліквідацією наслідків. Вони закривали вікна плівкою і OSB - швидше, ніж склом, щоб квартири не охололи повністю. В даний час закрито вже 90% вікон», – зазначив Резніченко.

Також, за його словами, у місті вже закрили 273 віконних і дверних блоки у квартирах і 272 вікна у під'їздах. Крім того, у 3 дитячих садах і 2 школах вікна закрили повністю.

Нагадаємо, зранку 16 грудня під час повітряної тривоги через обстріли пошкоджено житловий будинок у Кривому Розі. Про масштаби руйнувань наразі невідомо, однак в Офісі президента повідомили, що під завалами можуть бути люди.

Загалом 16 грудня росія випустила 76 ракет по об'єктах критичної інфраструктури України. Із них 60 збили сили ППО. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: