Похолодання і ожеледиця: якою буде погода найближчими днями

Читать на русском
Найближчими днями в Україні очікується різке похолодання, на дорогах ожеледиця. Майже без опадів.

Найближчими днями в Україні очікується різке похолодання, на дорогах ожеледиця. Снігопади прогнозують лише на південному сході.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Найскладніша зима: синоптики розповіли, чи чекати на сильні морозиЯкою буде зима 2022–2023. За прогнозом, середня температура очікується вище за норму, а сильні морози не будуть тривалими.

Завтра протягом доби очікується зниження температури – в межах від 3° морозу до 2° тепла, у західних, північних та Вінницьких областях 2-7° морозу, місцями до 10° морозу; у південно-східній частині вночі та вдень 2-7° тепла, у Криму 5-10° тепла. На дорогах, крім півдня та південного сходу, ожеледиця.

Невеликий сніг очікується в Україні сьогодні вночі у південно-східній частині, місцями та в центральних областях дощ, а вдень у неділю по всій Україні без істотних опадів.

У понеділок, 19 грудня, у всій Україні без опадів. На дорогах, крім півдня та південного сходу, ожеледиця. Вітер північно-західний із переходом на південно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 5-10° морозу, північних та західних областях, 8-13° (у Карпатах до 16° морозу); вдень 1-6° морозу, у північній частині до 8° морозу.

Нагадаємо, по всій Україні розгорнуто «Пункти незламності», де можна зігрітися, випити чай чи зарядити телефон.

Синоптики повідомляли, чи очікувати сильних морозів цієї зими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: