Путін наляканий і це небезпечно, але шансів захопити Україну немає – Данілов

Читать на русском
Олексій Данілов заявив, що володимир путін наляканий і тому скасував своє традиційне звернення. Це може бути небезпечно для України.
Олексій ДаніловФото – president.gov.ua

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що російський диктатор володимир путін міг скасувати свою щорічну пресконференцію через страх.

Про це він сказав в ефірі національного телемарафону.

«Просто він лякається, що в той момент, коли він буде проводити конференцію, десь щось спалахне – якась «бавовна», або щось бабахне. Уявляєте собі, як він буде виглядати, якщо це відбудеться під час його так званого спілкування з народом», – зауважив Данілов.

Atlantic Council: путін – найбільший невдаха року практично за всіма параметрамиAtlantic Council називає рішення путіна вторгнутися в Україну однією з найбільших геополітичних помилок сучасної доби. В результаті диктатор став міжнародним ізгоєм, а репутація його країни як військової наддержави розірвана на шматки.

За його словами, наразі путін знаходиться у стані переляканої людини. Він наголосив, що це є небезпечним для України, адже російська влада, яку загнали у кут, почне чинити опір.

«Ми до цього готові та розуміємо, що треба робити. Ще раз наголошую, що шансів у цих терористів захопити нашу територію нуль», – підкреслив він.

Секретар РНБО також прокоментував жарт депутата Держдуми рф Олега Нілова про обіцянку подарувати «хлопчику Вові з Києва» ракетний обстріл на Новий рік.

«Це ж не ми казали. Це вони казали. Повірте, будуть. Почекаємо трохи – і все їм буде. Якщо Володя у Москві чекає з Києва ракети, то ми не маємо їм в цьому відмовляти», – підсумував Данілов.

Нагадаємо, рішення про скасування щорічної пресконференції президент росії володимир путін особисто ухвалив на початку цього тижня буквально в останній момент. Головною причиною стало побоювання кремля щодо нових атак України напередодні заходу.

В ISW зазначили, що путін, ймовірно, не впевнений у власних силах продовжувати формувати інформаційний простір на тлі критики вторгнення в Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: