Окупанти зазнали значних втрат у Токмаку, у місті працюють мобільні крематорії

Читать на русском
Російські окупанти зазнали значних втрат в Токмаку Запорізької області. Понад 180 росіян отримали поранення.
MinistryofDefence.UA

Російські окупанти зазнали значних втрат в Токмаку Запорізької області. Понад 180 росіян отримали поранення.

Про це у Facebook повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

У районі населеного пункту Токмак Запорізької області Сили оборони завдали ударів по супротивнику. Окупанти зазнали чималих втрат, тому у місті запустили в роботу мобільні крематорії. Крім того, російська армія втратила близько 10 одиниць техніки.

«За уточненою інформацією, 14 грудня, в районі населеного пункту Токмак Запорізької області, Сили оборони знищили до 10 одиниць військової техніки різного типу. Близько 180 військовослужбовців противника отримали поранення», – йдеться в повідомленні.

«Всерйоз ще не починали»: як після восьми місяців війни скоротився військовий потенціал росіїЯк за час повномасштабного вторгнення в Україну скоротився військовий потенціал росії, скільки особового складу та техніки знищено – на інфографіці.

У Генштабі також підтвердили, що 14 грудня у Лазурному на Херсонщині було знищено до 30 окупантів.

З метою поповнення поточних втрат окупантів продовжується агітація військовослужбовців строкової служби на службу за контрактом. Зокрема, такі процеси продовжуються у підрозділах 1-ї танкової армії західного військового округу.

Нагадаємо, минулої доби, 15 грудня, Сили оборони відбили атаки в районах 22 населених пунктів та уразили п’ять пунктів управління противника.

Додамо, що вже в лютому 2023 року росія може здійснити нову спробу наступу. Для України головне утримати лінію фронту та не здавати позиції, оскільки звільняти території для наших солдатів набагато важче.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: