Потрібна пауза на фронті: Маляр пояснила причину ударів рф по інфраструктурі

Читать на русском
Росія хоче взяти паузу на війні і для цього б'є по енергетичній інфраструктурі України. Окупанти сподіваються, що українці погодяться на так звані мирні умови від росії.

Росія хоче взяти паузу в бойових діях і для цього б'є по енергетичній інфраструктурі України, намагаючись викликати невдоволення серед населення.

Про це заявила заступник міністра оборони Ганна Маляр на брифінгу у четвер, 15 грудня.

Порівняння останніх масованих ракетних атак росіїРосія сьогодні випустила по Україні понад 70 ракет. На інфографіці – порівняння чотирьох останніх масованих ударів.

«Російській федерації важлива зараз пауза у бойових діях. Саме тому вони у такий цинічний спосіб намагаються знищити всю енергосистему України. Пропагандисти мають бажання спровокувати протестні настрої всередині України, які, на їхню думку, змусять військово-політичне керівництво України прийняти так звані «мирні пропозиції» росії», – пояснила вона.

За словами заступника голови Міноборони, на українців справді чекає важка зима.

«Поки що в топі обговорень складна зима, яку нам доведеться пережити. Однак кожну мить варто пам'ятати, заради чого ми повинні з гідністю пройти цю темряву і зберегти своє внутрішнє світло. За нею на нас чекає перемога над ворогом», – зазначила вона.

Нагадаємо, 5 грудня війська росії здійснили восьму масовану атаку на енергосистему України.

В Укренерго заявили, що всього ворог випустив по енергооб'єктах України понад 1000 ракет та снарядів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: