Обстріли Сумщини: росіяни за добу майже 40 разів ударили по області

Читать на русском
38 ударів по прикордонню здійснили російські війська протягом дня. Ворожі міни та снаряди розривалися на території трьох громад.
Українська правда

Російські окупаційні війська протягом понеділка, 12 грудня, завдали 38 ударів по Сумській області.

Про це керівник Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький повідомив у Телеграмі.

«38 ударів по прикордонню здійснили російські війська протягом дня. Ворожі міни та снаряди розривалися на території трьох громад», - заявив Живицький.

При цьому, голова області зазначив, що по Краснопільській громаді росіяни випустили 16 боєприпасів із реактивної системи залпового вогню «Град».

«Великописарівську громаду з території росії обстріляли з гранатометів. Було 16 прильотів. Середино-Будська громада: було два обстріли, під час яких прилетіло 6 мін. Пошкоджений приватний будинок та сарай», - заявив голова ОВА.

Нагадаємо, що по Херсону та передмістю вдарили з артилерії, горіли квартири у багатоповерхівці, внаслідок чого загинула жінка.

Згодом російські окупанти вдень у понеділок, 12 грудня, знову вдарили по Херсону. Повідомляється про загиблих та поранених.

Також двоє людей загинули і десять поранено внаслідок обстрілу Гірника на Донбасі російськими окупантами. Вони вдарили по місту касетними боєприпасами та РСЗВ Ураган.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: