По Херсону та передмістю вдарили з артилерії: горіли квартири у багатоповерхівці, загинула жінка

Читать на русском
Окупанти завдали ударів по Херсону та приміських населених пунктах. Від влучання снарядів спалахнуло кілька квартир в одній із багатоповерхівок. Загинула жінка, четверо людей поранено.

Російські війська 12 грудня вдарили з артилерії по Херсону та приміських населених пунктах. В результаті загинула жінка, ще четверо людей було поранено.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

«За даними слідства, 12 грудня військовослужбовці країни-агресора з тимчасово окупованої території завдали чергових артилерійських ударів по місту Херсону та приміським населеним пунктам. Внаслідок обстрілу житлового мікрорайону міста загинула жінка, четверо цивільних отримали травми різного ступеня. Від прицільного влучання снарядів у будинки сталося займання кількох квартир в одній із багатоповерхівок», – повідомили правоохоронці.

За попередніми даними, обстріл здійснювався із ракетних систем залпового вогню та артилерії.

Розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, 10 грудня російські війська обстріляли медичний заклад у Херсоні. Снаряди влучили у пологове відділення лікарні.

Минулого тижня окупанти також обстріляли будівлю Херсонського водоканалу та житлові будинки. Загинув працівник водоканалу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: