Окупанти обстріляли авто рятувальників, які доставляли гумдопомогу в Бахмут

Читать на русском
У неділю, 11 грудня, російські окупанти обстріляли авто рятувальників, які везли гуманітарну допомогу у Бахмут.
t.me/dsns_telegram

У неділю, 11 грудня, російські окупанти обстріляли авто рятувальників, які везли гуманітарну допомогу у Бахмут.

Про це повідомляє ДСНС України.

Авто рятувальників ворог обстріляв з артилерії. На щастя, ніхто внаслідок ворожого вогню не постраждав.

«Сьогодні росіяни поцілили в рятувальників, які доставляли гуманітарну допомогу людям, що залишаються у пошматованому бойовими діями Бахмуті. На щастя, ніхто не постраждав», – йдеться в повідомленні.

Проте зауважують, що пошкоджено оперативний автомобіль 47-ї державної пожежно-рятувальної частини: тріщини лобового скла, вибите заднє вікно, посічений задній бампер та задня частина легківки.

«На цьому авто рятувальники розвозили гуманітарну допомогу та воду, зокрема до будинку, куди в ніч на 11 грудня потрапили росіяни. Жителі багатоповерхівки допомагали рятувальникам гасити пожежу, що сталася внаслідок обстрілу, своєю водою, тому для співробітників ДСНС важливо було повернути людям дорогоцінні запаси», – додають у ДСНС.

Нагадаємо, російські сили продовжують спрямовувати значну частину своїх зусиль вздовж приблизно 15-кілометрової ділянки укріпленої лінії фронту навколо міста Бахмут у Донецькій області. Розвідники вважають, що загарбники хочуть оточити місто тактичним наступом на північ та південь.

Бійці 71-ї окремої єгерської розбили диверсійно-розвідувальну групу загарбників у районі Бахмута Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: