У Зеленського назвали «єдиний шлях» до завершення війни

Читать на русском
Для завершення війни в Україні необхідна військова поразка росії, антиросійські санкції та саботаж усередині країни-агресора.

Для завершення війни в Україні необхідна військова поразка росії, антиросійські санкції та саботаж усередині країни-агресора.

Про це повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

152 vs 155: Чому Україні бракує снарядів на фронтіПро те, чому в Україні виникла проблема зі снарядами і як можна вирішити цю проблему – в матеріалі Слово і діло

«Не треба боятися постпутінського майбутнього. Є лише один шлях до завершення війни: військові поразки росії на полі бою + санкційне виснаження ru-економіки + ізоляція росії на світових ринках + внутрішній саботаж усередині росії = перемога України та відновлення глобальної безпеки», - зазначив він.

Раніше Подоляк зазначив, що військова співпраця росії та Ірану стосується не лише війни в Україні. Це вже питання глобальної безпеки, тож світ має реагувати.

Також Подоляк вважає, що цієї зими росія робитиме ставку на руйнування енергетичної інфраструктури України, говорити про необхідність припинення вогню та за необхідності брязкати ядерною зброєю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: