Туреччина надасть Україні гуманітарну допомогу для подолання зими – Ердоган

Читать на русском
Туреччина готує гуманітарну допомогу Україні на тлі повномасштабної війни з росією. Про це повідомив президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган під час переговорів із Володимиром Зеленським.

Туреччина готує гуманітарну допомогу Україні на тлі повномасштабної війни з росією.

Про це повідомив президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган під час переговорів із Володимиром Зеленським, пише видання Anadolu.

Під час переговорів Ердоган запевнив, що Туреччина докладає зусиль для задоволення гуманітарних потреб України для подолання зимових місяців.

Хто зі світових лідерів приїжджав до України за час повномасштабної війниПрезиденти та прем'єри яких країн приїжджали до України за час повномасштабної війни з росією – на інфографіці.

«Президент Ердоган повідомив, що його дружина Еміне Ердоган тісно співпрацює з групою зі 1033 українських дітей-сиріт та їх супроводжуючими, яких вони приймають в Анкарі», - пише видання.

Також Ердоган висловив сподівання, що зерновий коридор буде розширено для включення різноманітних продуктів харчування та інших товарів.

«Президент Ердоган заявив, що вони також оцінили внесок, який може бути внесений до зусиль щодо реалізації мирного плану, оголошеного президентом Зеленським на саміті G20», - додає видання.

Раніше Ердоган заявив, що росія чинить опір нападу з боку «Заходу, особливо Америки».

Також президент Туреччини повідомляв, що зауважив «пом'якшення позиції» путіна щодо питання з Україною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: