На окупованих територіях поліцаї штрафують за авто з українськими номерами – ЦНС

Читать на русском
На окупованих територіях України російські загарбники та колаборанти почали штрафувати за автівки з українськими номерами. Натомість вони ввели нові номери.
Ілюстративне фотоФото – Guildhal

На тимчасово окупованих територіях України росіяни ввели нові номерні знаки для авто. Натомість за українські номери вони штрафують людей.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначається, що окупанти та колаборанти переоформлюють викрадені автівки, щоб приховати злочини. Після цього їх вивозять до росії.

На Луганщині хворих виганяють з лікарень, щоб помістити туди поранених окупантів – ЦНСВ Луганській області лікарі примусово виписують хворих людей з лікарень, щоб звільнити місця для поранених російських військових.

«Щодо місцевих, то окупаційні поліцаї під різним приводом зупиняють власників авто з українськими авто й вигадують штрафи. Натомість авто з новими номерами ігнорують. Таким чином створюється середовище в якому мати українські номери стає невигідно», – зауважили у повідомленні.

Нагадаємо, окупаційна влада так званої «ДНР» передала на потреби російських військових всю комунальну техніку.

Також російські окупанти посилили контрдиверсійні заходи для пошуку партизанів на тимчасово захоплених територіях України. Зокрема, йдеться про Крим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: