У деокупований Херсон повернули світло та тепло – ОПУ

Читать на русском
Херсон став першим населеним пунктом України, де було організовано пункти незламності і там продовжують їх нарощувати.
Українська правда

У суботу, 10 грудня, у визволеному від росіян Херсоні повністю відновили електропостачання та опалення.

Про це заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомляє у Telegram.

«Після деокупації минуло менше місяця. На сьогодні у місті є світло і тепло! Це повертає місто та область до нормального життя. Роботи з відновлення мереж тривають, окупанти залишили після себе випалену землю. Ми вже це бачили у Київській, Чернігівській, Сумській та Харківській областях», - написав Тимошенко.

Згідно з його словами, Херсон став першим населеним пунктом України, де було організовано «пункти незламності» і там продовжують їх нарощувати. Нині вони є там не лише у вигляді наметів, а й у стаціонарних будівлях.

При цьому, Тимошенко додав, що в області продовжують відновлювати мости, пошкоджені росіянами. Наприклад, міст на дорозі Миколаїв-Херсон, яку називають «дорогою життя», планують повністю відремонтувати за кілька місяців.

Водночас, представник ОПУ розповів, що до міста було доставлено кілька карет швидкої допомоги.

Нагадаємо, що в Одесі після ударів дронів по інфраструктурі практично скрізь відсутня електрика. Фахівці ДПЕК уже розпочали ремонт.

Також окупанти знову обстріляли Херсон. Влучили у лікарню – снаряди пошкодили дитяче відділення та морг.

За минулу добу, 9 грудня, російські окупанти 51 раз обстріляли територію Херсонської області. Внаслідок атак загинули люди, є також поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: