Одеса знеструмлена: мер розповів про ситуацію в місті після обстрілу

Читать на русском
В Одесі після ударів дронів по інфраструктурі практично скрізь відсутня електрика. Фахівці ДПЕК уже розпочали ремонт.
архівне фотоt.me/Ukrenergo

В Одесі після ударів дронів по інфраструктурі практично скрізь відсутня електрика. Фахівці ДПЕК уже розпочали ремонт. Вода у місті є. Також працюють котельні.

Про це повідомив мер Геннадій Труханов у Facebook у суботу, 10 грудня.

Порівняння останніх масованих ракетних атак росіїРосія сьогодні випустила по Україні понад 70 ракет. На інфографіці – порівняння чотирьох останніх масованих ударів.

«Черговий удар ворога по інфраструктурі. Через масштаб руйнувань в Одесі відключено від електроенергії всі споживачі, окрім критичної інфраструктури», – написав він.

За його словами, незважаючи на це, у місті є водопостачання та водовідведення. Працюють 11 районних котелень та більшість малих.

«Лікарні та пологові будинки забезпечені електроенергією та водою. Відкрито всі Пункти незламності. Усі міські комунальні служби працюють у цілодобовому режимі. Фахівці ДПЕК працюють для ліквідації ушкоджень. Ситуація тяжка, але контрольована», – запевнив Труханов.

За даними місцевих ЗМІ, пошкодження отримали три об'єкти енергетики. Йдеться про як мінімум дві підстанції.

Нагадаємо, в ніч проти 10 грудня росія атакувала іранськими дронами південь України. Сили ППО збили 10 із 15 безпілотників.

Після атаки світло пропало в Одесі, Одеській області та частині Херсона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: