Окупанти знову атакували визволений Херсон: зафіксовано 5 обстрілів

Читать на русском
Протягом сьогоднішнього дня у Херсоні зафіксовано 5 обстрілів. Зокрема, ворог обстріляв будинки по вул. Фабричній, Портовій, Сенявіна.
t.me/kherson_miskrada

У неділю, 4 грудня, російські загарбники знову обстріляли деокупований Херсон. Минулося без жертв, але за останні два тижні у результаті ударів окупантів 19 людей загинули та ще 39 отримали поранення.

Про це Херсонська міська рада повідомляє у Telegram.

«Протягом сьогоднішнього дня у Херсоні зафіксовано 5 обстрілів. Зокрема, ворог обстріляв будинки по вул. Фабричній, Портовій, Сенявіна. Постраждалих немає», - йдеться у повідомленні.

При цьому, за минулу добу, 3 грудня, прильоти російських снарядів фіксували на пров. Портовому, просп. Шевченка, вул. П. Орлика, Яружній, Причальній, Чайковського, Героїв Крут, Офіцерській, в районі Воєнки, вул. Дружби, Гаспринського, Тираспольській.

Згідно з даними міськради, загалом із 20 листопада по 4 грудня (станом на 14:00) зафіксовано 169 «прильотів». У результаті російських обстрілів загинуло 19 людей. Ще 39, серед яких одна дитина, отримали поранення.

Нагадаємо, що в неділю, 4 грудня, російські війська вкотре атакували Нікопольщину. За словами голови облради, внаслідок ворожого обстрілу Покровської громади, що стався вдень, загинув чоловік.

Крім цього, вчора по Херсонській області ворог гатив з артилерії, танків, мінометів та РСЗВ. Вкотре обстріляли житлові квартали Херсона, є влучення в приватні та багатоквартирні будинки. Також пошкоджено й іншу цивільну інфраструктуру міста.

Раніше ми повідомляли, що за минулу добу, 3 грудня, в Україні внаслідок збройної агресії російської федерації загинули двоє мирних жителів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: