«Мистецтво задля перемоги»: у Києві пройде благодійний арт-аукціон

Читать на русском
У Києві до 15 грудня проходитиме благодійний арт-аукціон. Усі зібрані кошти будуть направлені на придбання автомобілів для ЗСУ.

У Києві з 8 до 15 грудня проходитиме благодійний арт-аукціон «Українська звитяга. Мистецтво задля перемоги» на підтримку української армії.

Захід організований з ініціативи IT-компанії Seeton спільно з аукціонним будинком «Дукат», фондом «Українська перемога», за підтримки Lviv IT Cluster, SaaS-сервісу Gravitec.net та інших компаній.

Іменну ручку Джо Байдена виставили на аукціон для допомоги ЗСУНа аукціоні продадуть іменну ручку президента США Джо Байдена. Подібною ручкою він у травні підписав закон про ленд-ліз для України.

В аукціоні братимуть участь роботи Матвія Вайсберга, Михайла Шевченка, Євгена Матвєєва, Владислава Шерешевського, Андрія Блудова, Сергія Захарова, Олени Придувалової, Олексія Аполлонова, Віталія Кравця, Ахри Аджинджала, Олексія Сая, Олександра Аксініна, Володимира Сая, літографської майстерні etchingroom #1 (Анни Ходькової та Крістіни Ярош), та відомих фотографів Максима Дондюка, Олександра Глядєлова та Олега Соснова

Взяти участь в аукціоні можуть усі охочі, ознайомлення з лотами безкоштовне. Переглянути каталог робіт та зареєструватися на подію можна за посиланням.

Всі зібрані на аукціоні кошти будуть спрямовані до благодійного фонду «Українська звитяга» для придбання автівок для ЗСУ.

Фінал аукціону відбудеться 15 грудня о 20:00 у галереї Дукат (вулиця Володимирська, 5) з онлайн-трансляцією.

Нагадаємо, у березні у Лондоні пройшов благодійний аукціон на підтримку дитячої лікарні «Охматдит». Лотом стала унікальна антивоєнна картина британського вуличного художника Бенксі – Banksy's CND Soldiers, unsigned.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: