«Укрпошта» випустила першу офіційну благодійну марку із псом Патроном

Читать на русском
Укрпошта випустила благодійні поштові марки Пес Патрон. Компанія планує зібрати понад 1 млн євро від їх продажу.
president.gov.ua

«Укрпошта» випустила благодійні поштові марки «Пес Патрон». Компанія планує зібрати понад 1 млн євро від їх продажу.

Про це йдеться на сайті «Укрпошти».

Сьогодні, 1 вересня, Укрпошта випустила першу в Україні благодійну марку із зображенням пса-сапера Патрона. З її допомогою планують зібрати 1 млн євро на машину для розмінування на дистанційному управлінні. Крім цього, частину коштів перекажуть на допомогу притулкам для тварин.

Марковий аркуш містить 8 різних за сюжетом поштових марок із зображенням пса Патрона, який за час війни з росією допоміг рятувальникам виявити десятки вибухових пристроїв на Чернігівщині. Автором поштового випуску став дизайнер-ілюстратор Олександр Нікітюк, учасник конкурсу Укрпошти на кращий дизайн поштової марки «Доброго вечора, ми з України!».

Поштовий випуск «Пес Патрон» можна придбати у поштових відділеннях міст і сіл України.

«Частина марок надійде до сільських відділень прифронтових філій «Укрпошти», аби військові мали можливість купити марку в найближчому населеному пункті. Вже традиційно новий поштовий випуск можна буде придбати також й онлайн в офіційних онлайн-магазинах на Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon», – додають у повідомленні.

Також до поштового випуску буде випущено мерч: футболки, худі, магніти, значки, рюкзак для взуття, наліпки та горнятко із зображенням пса Патрона. Всю продукцію можна придбати і в онлайн-магазинах, і у поштових відділеннях.

Вартість кожної поштової марки – 31 грн, з яких номінальна вартість - F (23 грн), а сума благодійного збору позначена на кожній марці знаком «+» і складає 8 грн.

Нагадаємо, наприкінці червня «Укрпошта» анонсувала продаж марок присвячених «Мрії».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: