Росія є головною загрозою безпеці ЄС – Подоляк

Читать на русском
Країна-агресор завжди інвестує у розкол, тому під керівництвом президента володимира Путіна є головною загрозою безпеці ЄС.

Країна-агресор завжди інвестує у розкол, тому під керівництвом президента володимира Путіна є головною загрозою безпеці ЄС.

Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

За його словами, цьому свідчать посилки з вибухівкою, знайдені в Іспанії, вбивство головного критика голови Чечні Рамзана Кадирова Тумсо Абдурахманова та держпереворот у Німеччині.

Погрози українським дипломатам: підозрілі посилки отримали ще 5 посольств та 1 консульствоПродовжують надходити погрози українським дипломатам. На всіх конвертах відзначається та сама адреса відправника: автосалон Tesla в німецькому містечку Sindelfingen.

«Вбивство критика у Швеції, спроба держперевороту в Німеччині, посилки з вибухівкою в Іспанії – росія завжди інвестує у розкол, поляризацію та дестабілізацію. Тролі в інтернеті, ультраправі/ліві на вулиці, вибухівка – це лише інструменти. Путінська рф – ключова загроза безпеці ЄС», - вважає він.

Нагадаємо, 30 листопада у посольстві України у Мадриді стався вибух. Вибухівку було заховано у конверті з листом, адресованим послу України Сергію Погорєльцеву.

Небезпечні пакети також отримала іспанська компанія Instalaza, яка виробляє зброю для постачання в Україну, канцелярію прем'єр-міністра Педро Санчеса, Міноборони та авіабазу Торрехон.

2 листопада до посольств та консульств України в Угорщині, Нідерландах, Польщі, Хорватії, Італії, Чехії надійшли закривавлені пакунки. У пакунках були очі тварин.

В Іспанії вже встановили, звідки було надіслано небезпечні листи.

Станом на 5 грудня погрози отримала 21 дипустанова України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: