У ГУР МОУ прокоментували вибухи на аеродромах рф: «Чергова ознака деградації»

Читать на русском
Події понеділка, 5 грудня є черговою ознакою деградації російської, зокрема й військової, інфраструктури.
Maxar Technologies

Підтвердити чи спростувати причетність України до вибухів на російських аеродромах у понеділок, 5 грудня, наразі неможливо. Така інформація стане відомою лише після закінчення війни.

Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов повідомляє в ефірі телемарафону.

Як зазначається, будь-які інциденти на військових об'єктах рф, з яких російські окупаційні війська бомбардують нашу країну, - це завжди добрі новини.

Порівняння останніх масованих ракетних атак росіїРосія сьогодні випустила по Україні понад 70 ракет. На інфографіці – порівняння чотирьох останніх масованих ударів.

«За те, що відбувається на території держави-агресора, відповідає уряд держави-агресора. Сьогоднішні події - чергова ознака деградації їхньої, зокрема й військової, інфраструктури», - зазначив Юсов.

Водночас, представник ГУР додав, що решту Україна наразі «не може ані підтвердити, ані спростувати».

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, 5 грудня вранці безпілотник атакував російський аеродром Енгельс-1. Є поранені, пошкоджено два літаки.

Пізніше на російському аеродромі під Рязанню на стоянці авіаційної техніки спалахнув бензовоз і також стався вибух. У результаті загинули троє людей, шість постраждали.

Згодом у міноборони рф звинуватили Україну нібито в «спробах завдання ударів реактивними безпілотниками» по аеродромах «Дягілєво» та «Енгельс».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: