У міноборони рф звинуватили Україну в «спробах завдання ударів» по аеродромах

Читать на русском
У міноборони рф звинуватили Україну нібито в «спробах завдання ударів реактивними безпілотниками» по аеродромах «Дягілєво» та «Енгельс».

У міноборони рф звинуватили Україну нібито в «спробах завдання ударів реактивними безпілотниками» по аеродромах «Дягілєво» та «Енгельс».

«Засоби ППО, які летіли на малій висоті в Рязанській та Саратовській області, українські БПЛА були перехоплені. Внаслідок падіння та вибуху на російських аеродромах уламків українських безпілотників було трохи пошкоджено обшивку корпусу двох літаків», - йдеться у повідомленні ворожого відомства в Telegram.

Порівняння останніх масованих ракетних атак росіїРосія сьогодні випустила по Україні понад 70 ракет. На інфографіці – порівняння чотирьох останніх масованих ударів.

У міноборони росії підтвердили інформацію про загибель трьох військових та чотирьох поранених.

«Попри спроби Києва зірвати терактом бойову роботу російської авіації, по об'єктах в Україні було завдано масованого удару, його мету досягнуто, всі визначені 17 об'єктів уражені», - цинічно підсумували в відомстві.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, 5 грудня вранці безпілотник атакував російський аеродром Енгельс-1. Є поранені, пошкоджено два літаки.

Пізніше на російському аеродромі під Рязанню на стоянці авіаційної техніки спалахнув бензовоз і також стався вибух. У результаті загинули троє людей, шість постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: