Кулеба закликав ЄС зупинити ракетну промисловість рф новими санкціями

Читать на русском
Наступні санкції Європейського Союзу мають бути спрямовані на те, щоб зупинити ракетну промисловість росії.
twitter.com/DmytroKuleba

Наступні санкції Європейського Союзу мають бути спрямовані на те, щоб зупинити ракетну промисловість росії.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на зустрічі із верховним представником Євросоюзу Жозепом Боррелем у четвер, 1 грудня.

Як «марні» санкції ЄС допомагають знищити російську авіаціюСанкції вдарили по авіаційній галузі Росії. Імпорт запчастин став неможливим, через що на цивільні борти почали встановлювати неоригінальні запчастини. Це призводить до трагічних інцидентів.

«У Лодзі (Польща – ред.) ми з Жозепом Боррелем погодилися: тотальна війна проти України означає тотальну підтримку України. Я подякував ЄС за постійну оборонну допомогу і наголосив, що наступні санкції ЄС мають, зокрема, бити по російській ракетній промисловості: вона має бути зупинена», – написав Кулеба у Twitter.

Нагадаємо, днями ЗМІ писали про те, що Європейська комісія готова цього тижня розпочати переговори з державами-членами ЄС про те, що саме включити до дев'ятого пакету санкцій проти росії.

Глава Кабміну Денис Шмигаль раніше заявив, що Україна хоче побачити в дев'ятому пакеті санкцій Євросоюзу проти рф повне відключення російських банків від системи SWIFT, заборону на в'їзд до країн ЄС для громадян держави-терориста та обмеження на російські енергоресурси.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: