Війська рф вдарили по Куп'янську ракетами С-300, є жертва

Читать на русском
Російські військові сьогодні вранці завдали ракетного удару по Куп'янську Харківської області, застосувавши комплекс С-300.

Російські військові сьогодні вранці завдали ракетного удару по Куп'янську Харківської області, застосувавши комплекс С-300. Внаслідок обстрілу загинула жінка.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

У Харкові в грудні можуть змінити тривалість комендантської годиниНа Харківщині можуть змінити час комендантської години – вона починатиметься на годину пізніше та закінчуватиметься на годину раніше.

«Після 4 години ранку росіяни вдарили ракетами типу С-300 по цивільній інфраструктурі Куп’янська. За попередніми даними правоохоронців, внаслідок ударів окупантів по Куп‘янську загинула жінка, детальна інформація уточнюється», – написав він.

За його інформацією, внаслідок обстрілу виникла пожежа на СТО, горів автомобіль. Пошкоджено покрівлі приватних будинків.

Крім цього, окупанти завдавали артилерійських ударів по населених пунктах Харківського, Чугуївського та Ізюмського районів.

Протягом доби отримали травми внаслідок детонації вибухонебезпечних предметів дві особи: 52-річний чоловік у Мерефі та 66-річний чоловік у селі Донецьке. Обох госпіталізовано, стан постраждалих середній.

Нагадаємо, вночі 5 грудня російські війська вдарили трьома ракетами Кривого Рогу, влучили у промислове підприємство. В результаті одна людина загинула, троє поранено.

Також вночі ракетний удар було завдано також по Запоріжжю. Ворог влучив в об'єкти промислової та енергетичної інфраструктури міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: