У Харкові в грудні можуть змінити тривалість комендантської години

Читать на русском
На Харківщині можуть змінити час комендантської години – вона починатиметься на годину пізніше та закінчуватиметься на годину раніше.
kharkov.comments.ua

На Харківщині у грудні можуть змінити час комендантської години – вона починатиметься пізніше та закінчуватиметься раніше. Такий варіант зараз вивчає влада спільно з військовими.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону в середу, 30 листопада.

Скільки тривав «сухий закон» в обласних центрах УкраїниСкільки днів тривала заборона чи обмеження на продаж алкоголю в обласних центрах України – на карті.

«Щодо комендантської години на Харківщині: є низка пропозицій від представників бізнесу, від громадян щодо зміни часу комендантської години - із 23:00 до 05:00 год. Аби триваліший час працювали продуктові магазини, транспорт, заклади сфери обслуговування. Ці пропозиції наразі розглядаємо разом із військовими та профільними службами», – сказав він.

Як відомо, зараз комендантська година на Харківщині триває з 22:00 до 6 ранку.

Нагадаємо, днями мер столиці Віталій Кличко заявив, що влада міста і військова поки не обговорювала збільшення або скорочення комендантської години в Києві.

Верховна рада продовжила термін дії в Україні військового стану та загальної мобілізації на три місяці – до 19 лютого 2023 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: