На Київщині запроваджено екстрені відключення світла – ДТЕК

Читать на русском
Після сьогоднішніх ворожих ракетних ударів на Київщині запроваджено екстрені відключення світла до стабілізації ситуації в енергосистемі.

Після сьогоднішніх ворожих ракетних ударів на Київщині запроваджено екстрені відключення світла до стабілізації ситуації в енергосистемі.

Про це повідомляє пресслужба ДПЕК у понеділок, 5 грудня.

Повідомляється, що графіки стабілізаційних відключень тимчасово не діють.

«Просимо набратися терпіння та зберігати спокій. Ми повернемось до стабілізаційних графіків, як тільки ситуація в енергосистемі стабілізується», - йдеться у повідомленні пресслужби ДПЕК.

Масовані ракетні обстріли росії 10 жовтня, 15 та 23 листопада: порівнянняНа інфографіці – порівняння масштабів масованих ракетних атак росії на Україну 10 жовтня, 15 та 23 листопада.

Нагадаємо, сьогодні росія знову атакувала Україну ракетами. У багатьох областях було чутно вибухи.

«Укренерго» підтвердило влучання ракет по критичній інфраструктурі.

Частина Кривого Рогу зараз без світла, відключено деякі котельні та насосні. Через наслідки обстрілу вся Сумська область наразі знеструмлена. Проблеми з електрикою виникли в Одесі: знеструмлено всі насосні станції та резервні лінії, у місті немає води. У Миколаєві оперативно відключено всі десять черг графіка стабілізаційних відключень. Житомир та деякі населені пункти області частково знеструмлені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: