У росії обрушилася багатоповерхівка, щонайменше четверо загиблих

Читать на русском
В неділю, 4 грудня, в російському Нижньовартовську стався вибух у житловому будинку, внаслідок чого обрушилися два поверхи.
Укрінформ

В неділю, 4 грудня, в російському Нижньовартовську стався вибух у житловому будинку, внаслідок чого обрушилися два поверхи.

Про це повідомляє міська адміністрація Нижньовартовська.

Відомо, що вибух стався в житловій п’ятиповерхівці, внаслідок чого обвалилася частина перекриттів і фасад. З будівлі було евакуйовано 18 людей.

На цей момент відомо, що 10 людей постраждало, 4 людини загинуло. Зауважують, інформація ще уточнюється.

За попередніми даними, вибухнув балон з побутовим газом, який міг використовуватися під час ремонту квартири. Будинок не газифікований. Зараз триває розбір завалів, під уламками ще можуть бути люди.

Нагадаємо, 30 листопада у посольстві України у Мадриді стався вибух. Вибухівку було заховано у конверті з листом, який відкрив співробітник дипустанови – він отримав пошкодження. Лист був адресований послу України Сергію Погорельцеву.

Небезпечні пакети також отримала іспанська компанія Instalaza, яка виробляє зброю для постачання в Україну, канцелярія прем'єр-міністра Педро Санчеса, Міноборони та авіабаза Торрехон.

В Іспанії правоохоронці встановили, звідки були надіслані небезпечні листи з вибухівками, які отримало посольство України та інші установи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: