У турецькому порту Самсун на Чорному морі стався вибух на нафтовому танкері – ЗМІ

Читать на русском
На місце інциденту було направлено велику кількість пожежників, тому вдалося швидко ліквідувати загоряння. Жертв і поранених в результаті інциденту немає
Ілюстративне фотоСкриншот

У найбільшому чорноморському порту Туреччини Самсун стався вибух на нафтовому танкері. На місці інциденту почалася масштабна пожежа, горіла одна з цистерн.

Про це повідомляє турецьке видання Hurriyet.

За даними видання, на місце інциденту було направлено велику кількість пожежників, тому вдалося швидко ліквідувати загоряння. Жертв і поранених в результаті інциденту немає, поліція вже почала розслідування, щоб встановити причини пожежі.

Як відзначає видання CNN Turk, попередньо версія теракту не розглядається; ймовірно, що причиною вибуху став нагрів одного з паливних резервуарів танкера, що стався з нез'ясованої поки що причини.

«Вибух стався близько 11:15 через нагрівання одного з паливних баків, в якому зберігаються відпрацьовані масла, взяті з суден в порту» - повідомило видання.

Нагадаємо, що 28 листопада в Туреччині сталася потужна пожежа на хімзаводі в Памуккале в провінції Денізлі. Постраждалих не було, а причину загоряння встановити поки що так і не вдалося.

16 листопада в центрі Стамбула пролунав сильний вибух. Інцидент стався в районі Фатіх. Згідно з попередніми даними, був підірваний автомобіль. Попередньо, це був терористичний акт, в якому уряд Туреччини звинуватив курдських радикалів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: