У Єрусалимі пролунали вибухи на автобусній станції, багато постраждалих

Читать на русском
У Єрусалимі пролунали потужні вибухи на автобусній станції в районі Рамот, багато постраждалих.

У Єрусалимі пролунали потужні вибухи на автобусній станції в районі Рамот, багато постраждалих.

Про це повідомляє місцеве видання newsru.co.il.

Перше повідомлення про вибух надійшло о 7.06, інцидент стався на автобусній зупинці на вулиці Шаарей Єрушалаїм. 1-е шосе у вказаному районі заблоковане для проїзду транспорту.

За деякий час стався ще один вибух на автобусній зупинці. Цього разу в столичному районі Рамот. Поранено трьох людей. У поліції наголосили, що існує зв'язок між двома терактами.

Спочатку було відомо про сімох постраждалих, трохи пізніше їхня кількість зросла до 18, двоє наразі перебувають у важкому стані, повідомив мер міста. Поранених доставлено до лікарень.

Попередньо спрацював вибуховий пристрій, залишений у сумці. За даними ізраїльської армії, є також і загиблі.

У лікарні Шаарей-Цедек уточнили, що госпіталізували шістьох поранених під час вибуху на автобусній зупинці в Єрусалимі. Двоє із них перебувають у критичному стані, двоє у важкому.

До лікарні Хадасса - в Ейн-Керемі та Хар ха-Цофім доставлені шестеро постраждалих, серед них один у стані середньої тяжкості, решта осіб отримали незначні поранення.

Нагадаємо, 16 листопада в Туреччині у центрі Стамбула пролунав потужний вибух. Інцидент стався у районі Фатіх. Згідно з попередніми даними, було підірвано автомобіль.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: