Росія вивела на бойове чергування носії із загальним залпом 100 ракет

Читать на русском
У Чорному морі росія тримає 21 бойовий корабель, тоді як у Середземному морі – 9. Загальний залп ракет Калібр складає 100 одиниць.
Укрінформ

У Чорному морі росія тримає 21 бойовий корабель, тоді як у Середземному морі – 9. Загальний залп ракет «Калібр» складає 100 одиниць.

Про це Військово-морські сили Збройних сил України повідомляють у Facebook.

У неділю, 4 грудня, в Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться 21 ворожих кораблів, з них 4 носії крилатих ракет «Калібр», загальний залп – 24 ракет. Тоді як в Середземному морі – 9 ворожих кораблів, з них 5 носіїв крилатих ракет, загальний залп – 76 ракет.

Масовані ракетні обстріли росії 10 жовтня, 15 та 23 листопада: порівнянняНа інфографіці – порівняння масштабів масованих ракетних атак росії на Україну 10 жовтня, 15 та 23 листопада.

Крім цього, в Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні 2 кораблі.

Нагадаємо, нова ракетна атака росії на Україну може бути так само масштабною. Наслідки такого удару можуть бути довготривалими. Але українці не повинні зациклюватись на ймовірності атаки весь час.

У листопаді сили протиповітряної оборони збили понад 70% ракет та 80% безпілотників, випущених росією по території України.

Також зазначали, що росія почала використовувати стратегічний запас за деякими видами озброєння, а також ракети, виготовлені цього року, зокрема в серпні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: